سهرالليالي
منتدى سهرالليالى ♥♥ .... أحلى منتدى
مرحبا بك ....عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائها اهلا بك فى اسره منتدى ......... 🌺 سهرالليالى
احلامنا البسيطه لازم تجرى فى دمنا علشان نقدرنعيش ونحقق حلمنا♥♥.

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

سهرالليالي
منتدى سهرالليالى ♥♥ .... أحلى منتدى
مرحبا بك ....عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائها اهلا بك فى اسره منتدى ......... 🌺 سهرالليالى
احلامنا البسيطه لازم تجرى فى دمنا علشان نقدرنعيش ونحقق حلمنا♥♥.
سهرالليالي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
السارق والمسروق من الثلاثاء مايو 10, 2022 12:26 amمحمد السحرى
الى كوفيد 19 كرونا الجمعة أبريل 01, 2022 12:27 amمحمد السحرى
من وحى حبك الخميس مارس 31, 2022 11:54 pmمحمد السحرى
أعجاز علمى فى سورة الكهفالسبت يناير 29, 2022 6:58 pmسهرالليالي
الزمالك فى الجولالثلاثاء سبتمبر 28, 2021 10:49 pmمحمد السحرى
םבםב ﷺ صلوا عليه وسلموا تسليما ﷺ ✿الثلاثاء فبراير 23, 2021 8:42 pmسهرالليالي
البرجر...............اعرفى ازاى تعمليه ف البيتالإثنين ديسمبر 28, 2020 8:25 pmساره
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
2108 المساهمات
1238 المساهمات
1109 المساهمات
1042 المساهمات
906 المساهمات
880 المساهمات
868 المساهمات
839 المساهمات
778 المساهمات
638 المساهمات
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 44 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 44 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

مُعاينة اللائحة بأكملها


اذهب الى الأسفل
سهرالليالي
سهرالليالي
Admin
Admin
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا 27ohssnvfpnk
انثى
عدد الرسائل : 2108
تاريخ الميلاد : 20/11/1990
العمر : 33
المزاج : مرح .ابتسامه دائمه . نشيطه
تقييم : 297
تاريخ التسجيل : 22/08/2008
https://sahr2009.yoo7.com

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الخميس سبتمبر 24, 2009 8:39 am
[size=29]

موضوع النهارده هيكون عن عزومه غداء



العزومه دى مش من ع النت

دى لازم تكون بتعرف تعملها فعلا فى بيتك



هتكتب لنا سواء واحد او واحده القائمه بتاعه الطعام اللى هتعزمنا عليها

وبما اننا فى الست ايام البيض وانا ده تانى يوم ليا فى الصيام هاعزمكم على فطار

كل سنه وكل ايامنا اعياد

اللهم اجعلنا من عتقاء رمضان اللهم اكتبنا عندك من اهل الجنه



اللهم امين



وطريقه عملها والتقديم زى كده



القائمه

صنف الاكل الحلو المشروبات

وانا هبدأ

هاعزمكم على الغداااااااااااااااااااااااااااا

القايمه طبق كفته فى الفرن طبق فراخ مشويه فى الفرن

الحلو شكلمه بجوزالهند وجيللى بالكريز

مشروب ساخن

شاى نعناع ينسون حسب الطلب

مشروب مثلج

بما اننا خارجين من رمضان عندى قمرالدين تمرهندى وخروب



الطريقه



الصراحه لما بيكون عندى ضيوف بيدخلوا المطبخ وبيساعدونى

المهم

الكفته



لحمه وبصله وكسبره خضراء فى الكبه وملح وفلفل وورق لورا بهارات وفى صينيه مدهونه بحته زبده نونو وتتعمل اصابع كبيره شويه لانها بتكش

الفراخ

باقطع الفراخ كل فرخه اربع اجزاء وتتبل بعصير البصل والفلفل والملح وورق اللورى وفى صينيه نقطع البصل حلقات والطماطم وقليل من اوراق الكسبره الخضراء وورقه نعناع ونرص قطع الفراخ

الشكلمه

علبه لبن مكثف

كوبين جوز هند مبشور خشن

تعجن وفى الصينيه مدهونه بالزبده نعملها كرات نونو ونرصها فى الصينيه وكل كوره نونو عليها بندقه او لوزه او اى نوع مكسرات تفضلوه



باشغل الفرن وبابدأ بصينيه الفراخ لحد ماتكتسب اللون الذهبى

وبعدها الكفته بتاخد دقايق بس عشان تكون طريه

اخر حاجه البشمله وبتكون اخدت اللون الذهبى الخفيف جدا وبتاخد نار هاديه ثوانى ونطفى الفرن

لما بتبرد تقدم مع الشاى الساخن ويكون السكر بره بحبه كده وقرنفل او نعناع اللى يحب يضيف لنفسه







الجيللى كوبين ماء على كل علبه وفى كاسات نحط الكريز او حلقات الموز ونصبه بعد مايبرد وفى الفريزر يجمد بس مش يتلج ويخرج ويقدم بعد الاكل





باجهز السفره

بحب المفرش يكون فاتح روز

الفراخ المشويه فى قارب مزين بالبقدونس وشرائح الطماطم والليمون

الكفته فى قارب ومزين بالبقدونس والشيبسى سلطه طماطم وبقدونس وشطه خضراء وخيار وجزر مبشور باعمل كميه سلطه كبيره لانى بحبها جدا ولانها مهمه فى بدايه الاكل لان المعده بتهضم اول صنف بيدخلها

طحينه فى الخلاط نحط فصوص الثوم والكسبره والبقدونس والشطه الخضرا والحمرا والخل والليمون ونضرب وبعدين نزود قليل من الماء ونصف ملعقه ملح نونو وزيت ونضرب وفى طبق وتزين بالبقدونس المفرى





ممكن زيتون مخلل وشطه

عيش

وبالهنا والشفا





ياللا ياشباب ياللا يابنات اعزمونا ع الغداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوورونا الشطاره






عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا BJt31242



[/
size]
ساره
ساره
سوبر
سوبر
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا 47426732hu6
انثى
عدد الرسائل : 1109
تاريخ الميلاد : 26/10/1987
العمر : 36
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : 100
تقييم : 102
تاريخ التسجيل : 24/10/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الخميس سبتمبر 24, 2009 9:17 am
[size=2







هاقدم لكم اصناف محشيات انا بحبها وبحب اعملها وكمان عشان سحرى بيحب المحشى





القائمه محشى

كوسه بدنجان شطه كبيره فلفل كوبى طماطم ورق عنب ورق كرنب بطاطس



الحلو جلاش بالمكسرات

عصير مشمش مثلج

شاى اخضر



يارب يعجبكم





المحشى

خلطه المحشى رز لحمه مفرومه متبله بصله مفرومه بقدونس مفرى فصين ثوم شطه حمرا كمون وفلفل وبهارات كسبره وبقدونس وشبت مفريين ملح ونخلط المكونات مع الارز وبنبتدى بالكوسه ونرص صينيه وبعدها الشطه الكبيره والفلفل الكوبى ونعمل صينيه ووورق العنب وورق الكرنب بنعمل حلل صغيره من كل نوع

البدنجان بعد مانجهزه ونغسله بنحمره بسيط ونحشيه ونعمل صينيه

البطماطم نفس الشىء ونفس الخلطه

البطاطس بتكون لحمه معصجه بس منغير رز





ونزود كل صينيه بعصير الطماطم والزبده وتدخل الفرن نبدأ برده بالكوسه وبعدين البدنجان وبعدها الشطه والفلفل واخرحاجه البطاطس

وكله سخن بنرص القوارب اول دايره كوسه وجواها دايره ورق عنب وجواها دايره فلفل

وجواها دايره بدنجان وجواها دايره ورق كرنب

وجواها دايره طماطم

وجواها دايره البطاطس بتكون قلب القارب



بيكون المنظر تحفه العين بتاكل قبل الفم



ومش محتاجه معاها سلطه او مخلل فيها كل المكونات الخضار واللحمه والبهارات

بالهنا والشفا





الجلاش

بنحضر صينيه ونرص الجلاش وندهن زبده ونرص جلاش وفى النص مكسرات مجروشه كميه كبيره ونرص تانى جلاش وندهن زبده ونقطع بالقطاعه قطع صغيره وهى جوه الصينيه

وتدخل الفرن ولونها يتحول للذهبى الفاتح جدا وتطلع تسقى بالعسل النحل المخفف بالماورد وترش بالمكسرات وتقدم

المشروب المثلج من الديب فريزر مشمش ونضربه فى الخلاط بالسكر ويقدم

المشروب الساخن الشاى الاخضر ويقدم بعد الاكل



وبالهنا والشفا

9][/size]
اسراء
اسراء
مشرف
مشرف
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا 47426732hu6
انثى
عدد الرسائل : 868
تاريخ الميلاد : 10/02/1989
العمر : 35
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
المزاج : روعه
تقييم : 73
تاريخ التسجيل : 29/11/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الخميس سبتمبر 24, 2009 9:25 am
[size=29][/size]

هاقدم لكم النهارده برام الرز المدسوس فى الفرن والحلو كريم كراميل والمشروب عصير مانجو

المقادير لحم ورز ولبن بهارات



برام نملا نصفه رز ونغسل الرز

وندهن البرام بالزبده ونضع قليل من الارز فى البرام وفلفل اسود وملح وقطع اللحم المغسوله نرصها وفلفل وملح ونحط باقى الرز وكيلو اللبن وقد عبار الرز ميه ويدخل الفرن





الكريم كراميل

كيلو لبن 7بيضات فانيليا

بنضرب البيض والفانيليا و بنكون مجهزين اللبن ومحليينه بالسكر ونضيف الكل ويصفى بمصفاه استعداد للتسويه



بنحضر الاناء اللى هنعمل فيه الكريم كراميل ونحرق فيه 5ملاعق سكر



وبعدين يبرد ثوانى ونضيف له المكونات اللى عملناها فوق لبن وبيض المصفى

بنحط ميه فى صينيه وتدخل الفرن ونحط الاناء اللى فيه خلطه الكريم كراميل فى الحمام المائى حتى ينضج وبنعرف انه نضج من حرف السكين لما بنحطه جواه ويطلع نظيف يدخل التلاجه

يقلب على صينيه ويقدم

بنجهز المائده

البرام مقلوب على صينيه مستديره واطباق وملاعق

مخلل ليمون معصفر

وطماطم وخيار مقطعين طرنشات







نقدم الكريم كراميل ويجمل حول الطبق بالكراميل





شاى ساخن وكعك وبسكويت وغريبه وبتى فور



وبالهنا والشفا

كل سنه وانتم طيبين وحشتونى والله اوووووووووووووووى
عاشق السهر
عاشق السهر
سوبر
سوبر
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا 20112666ea3
ذكر
عدد الرسائل : 778
تاريخ الميلاد : 10/03/1985
العمر : 39
الموقع : www.sahr2009.yoo7.com
العمل/الترفيه : صيدلى
المزاج : عال العال
تقييم : 23
تاريخ التسجيل : 01/12/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الجمعة سبتمبر 25, 2009 11:23 pm
[size=29]

موضوع جميل ياسهوره

هو الاكل اللى ع النت ده اكل

انتم عارفين طبيخى









هاقدم لكم اجمل غدااااااااااااااا



جمبري ورز بالكارى وسلطه خضروات طماطم وجرجير وخيار وخص وبصل وطرشى مشكل كل الانواع

الحلو

ايس كريم مانجه بالقشده

المشروب بيريل مثلج

فواكه مشكله سلطه فوااااااااااااااااااااكه



عندى كل الافلام والمسرحيات وما الى ذلك

الجمبرى فى الحله ع النار ومعاه البصل والطماطم وفصوص الثوم والتتبيله ويتغطى وع النارلما يستوى

اه والليمون

الارز يغسل ونفس مقداره ميه وزيت وملح وكارى ولما يغلى نوطى النار

نغرف الجمبرى فى طبق كبير تترص وتجمل اشمعنى البنات يعنى والارز يغرف ويجمل باوراق البقدونس اطباق كبيره وبالنسبه للسلطه الخضار حلقات كلها طماطم بصل خيار شطه مولعه

جرجير وخص وفجل والحاجات دى تغسل وتصفى وفى طبق كبير

الحلو هاجيبه من مؤمن تحت

البريل من التلاجه فاتح الكنزى بايديه وحياه عنيه

وطبق كبير سلطه فواكه مشكله



باعرف اعمل حاجات كتير كل يوم هاكتب لكم صنف

كل سنه وانتم طيبين

[/
size]
هانيا
هانيا
مشرف
مشرف
انثى
عدد الرسائل : 602
تاريخ الميلاد : 11/11/1987
العمر : 36
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : حلوووووووووووووووووو
تقييم : 59
تاريخ التسجيل : 29/11/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

السبت سبتمبر 26, 2009 1:16 pm
[size=29]فكره جميله اوووووووى ياسهوره وكمان الشباب اشترك

بجد فكره جميله كل سنه وانتم طيبين
هاحضر اكله حلوه وانشرها
ساره اسراء هيثم مجهود جبار فى المطبخ واجمل مافى الموضوع انه من اللى بنعرفه وبنعمله فعلا مش من النت هيبقى مرجع حلو لناس اصحابنا مش بتعرف تطبخ[/size]
emy
emy
سوبر
سوبر
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا 47426732hu6
انثى
عدد الرسائل : 880
تاريخ الميلاد : 21/10/1986
العمر : 37
العمل/الترفيه : \'طالبه جامعيه
المزاج : روشه
تقييم : 34
تاريخ التسجيل : 25/11/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الإثنين سبتمبر 28, 2009 9:18 am
[size=29]



جميله الحكايه دى حبيتها اوووووووى فكره جميله ياسهوره





هاقدم لكم نوع واحد يتعمل منه حلو وحادق







الكسكسى ممكن نعمله بالسكر والمكسرات وممكن نحضره نتناوله مع اللحم والشوربه او المسبكات لحوم فى الفرن والالتقليه والدمعه وكده



الطريقه

2كيلو



دقيق منخول 4كوب ماء دافى مذوب فييييييه قطعه خميره بيره فى حجم عين الجمل



بنااخد الماء الدافى بالخميره ونرطب الدقيق مع التقليب ونرطب ونقلب باليد نغطى كيه الدقيق بالترطيب برش خفيف من الماء بالخميره ونفرك باليد الدقيق حتى يصبح مبلل بسيط

فيه طريقتين يانضرب فى مصحنه الخلاط كيه بكميه لاخرها



اما

نحطه فى غربال سلك وننزله منه بالتقليب

سواء بالمصحنه او الغربال

بنحطه فى قطعه قماش اوشاش ابيض خفيفه فى مصفاه ونحط المصفاه على حله ماء على النار مملؤه اقل من نصفها ماء زى حمام ماء كده

وتغطى المصفاه عشان البخار مش يتسرب

وبعد ربع ساعه بناخد الشاشه ونفردها فى صينيه ونشربها باللبن بسيط جدا مع التقليب

ونرجعها تانى بعد وضع ماء تانى اقل من نصف الحله للغليان وتغطى لعدم تسرب البخار



وبعد ربع ساعه بنكون محضرين زبده اوسمن بلدى ونقلب فيه كل اللى فى الشاشه

نقسمه نصفين

بديل الارز والمكرونه يقدم مع

ناكله مع اللحم والشوربه

الحلو

ونصف يغرف فى الاطباق ويرش عل وجهه المكسرات والسكر البودره والزبيب وجوز الهند



طبق جميل جداااااااااااااااااااا

ولذيذ سواء مع اللحم او حلو بالمكسرات وبالهنا والشفا

وجبه متكامله[/
size]
هانيا
هانيا
مشرف
مشرف
انثى
عدد الرسائل : 602
تاريخ الميلاد : 11/11/1987
العمر : 36
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : حلوووووووووووووووووو
تقييم : 59
تاريخ التسجيل : 29/11/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الإثنين سبتمبر 28, 2009 9:22 am
[size=29]

عزومه ع الغداااااااااااااااااااااااا







موضوع جميل ولذيذ ويفتح النفس

هاقدم لكم وجبه سهله الصنع وخفيفه

مكرونه اسباجتى بكور اللحم لحم مسلوق سلطه زيتون مخلل

الحلو كسترفانيليا

مشروب مثلج عصير ليمون بقشره فى الخلاط عشان البرد والامراض

نسكافيه رووووووووووووووعه

فاكهه بلح احمر واصفر واسمر



الطريقه

نسلق الكرونه الاسباجتى غلوه واحده وتغسل بالماء البارد

بنحضر ثوم مفرى ونحمره فى ملعقتين كبار زبده ونضيف عصير الطماطم المحضر سابقا وملح وفلفل وشطه حمراء ونتركه يتسبك اثناء ذلك بنكون محضرين لحم وبصله وفص ثوم وكسبه وبقدونس بسيط وبنفرمه فى الكبه ونحمره فى الزيت المغلى وبنضيفه للطماطم بعد ما تتسبك يغلى غلوه واحده ونضيف المكرونه الاسباجتى ونهدى النار

وتقدم فى قارب كبير ومعاها اطباق وملعقه كبيره كل واحد ياخد حسب احتياجه



السلطه طماطم وبصل وكسبره وبقدونس وجزر وفلفل اخضر وخص او اى من الكونات موجود يستعمل ويضاف لها الخل والملح والليمون

وبتكون السفره جاهزه .......بووووووووووووونا بيييييييييييييييييتىىىىىىىىىىىىىى



الكاستر بندوب الكاستر فى اللبن والسكر وع النار يغلى ويصب فى فى بولات ويدخل الثلاجه ممكن نزينه بالفاكهه المسكره والكريم شانتيه



عصير الليمون بيغسل ويقطع وفى الخلا مع كميه ماء وسكر يضرب ويصفى ويشرب فى الحال لانه لو ترك بيمرر يعالج البرد وامراض المعده

نسكافيه بنحط ملعقه نسكافيه فى المج وملعقه سكر او حسب الطلب ونقطه ماء ساخنه ونضرب بالملعقه او مضرب نسكافيه لغايه ما يسيل ويكون زى الكريمه نضيف الماء الساخن بيبقى بوش جميل وطعمه لذيذ

والفاكهه

بنرص البلح بدرجات الوانه بطريقه حلوه مبيتكره



وبالهنا والشفا.................. اتمنى انه يعجبكم





معلومه مهمه

اى بقعه فى اليد من اثار الطبخ او التنضيف بنزيلها بدعك اليد والاظافر بنصف ليمونه وتشطف اليد تبقى ناعمه جدا ونظيفه

[/
size]
فرح
فرح
مشرف عام
مشرف عام
اوسمه : عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Gmrup13001443604
انثى
عدد الرسائل : 1042
تاريخ الميلاد : 12/12/1989
العمر : 34
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : جميييييييييييييييييييييييييييييييييل
تقييم : 62
تاريخ التسجيل : 11/11/2008

عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا Empty رد: عزومه على الغدااااااااااااااااا من صنع ايديا وحياه عنياااااااااااااااااااااا

الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 9:09 am
[size=29]

لموضوع روعه وعجبنى اوووووووووووووووووووى


هنعمل بوفتيك وصينيه جلاش باللحمه المفرومه
وسلطه خضراء مهمه جدا فى كل اكله كمان ممكن طحينه بيضاء كمان زيتون مخلل ليمون معصفر ده له اكتر من ميزه ومفيد جداااااااااااا
المشروب هيكون عصير مشمش من الفريز سابق تحضيره

فيه سلطه فواكه حلقات مشمش حلقات اناناس حلقا
ا ت موز وفراوله قطع مانجو قطع جوافه قطع كترى


البوفتيك بنجيب شرايح اللحم وندق عليها دقدقه بسيطه تفك الانسجه نحضرها ونكون محضريت صميد ناعم وبيضين مضروبين بقليل من الملح والفلفل

بنبل اللقطع اللحم المدقوقه بالبيض المضروب وفى الصميد الناعم نغطيها من الجانبين لغايه ما تخلص الكميه بنقليها فى الزيت المغلى وتصفى على ورق زبده


كيلو جلاش

كيلو جلاش

نص كيلو لحم مفروم وبصله مفرومه وفلفل اسود وملح وقليل من الشطه الحمرااااااااااا وملعقه صلصه طماطم وملعقه بقدونس مفرى وعلى النار تشوح مده عشر دقائق



صينيه الجلاش بنجيب صينيه مدهونه زبده ونرص الجلاش وندهن زبده او زيت خفيف ونضيف العصاج اللحم المفروم ونكمل رص الجلاش وندهن سمن او زبده او زيت لنهايه الكميه

بنقطع الجلاش وهو مرصوص جوه الصينيه مربعات معقوله

بنجهز بيضين مع كوب لبن وقليل من الملح والفلفل وونشرب الصينيه وتدخل الفرن ويحمر الوجه وتقدم ساخنه

يعنى بتدخل الفرن وقت الاكل بتاخد 15 دقيقه

اثتناء تجهيز السلطه







بنحضر السفره واطباق فاضيه وملاعق وشوك وفوط صغيره واكواب ميه

طينيه الجلاش وملعقدده تقديم كبيره

طبق البوفتيك ويزين بالبقدونس المفرى

زيتون مخلل

ليمون معصفر وده هاكتب لكم طريقته مره تانيه لانه مهم فى كل بيت بسبب الامراض

سلطه الفواكه بنحضر الفواكه ونقطعها وممكن نرشها بالسكر او نعمل لها شراب سكرى او تقدم عادى بدون اضافات

عصير مثلج ممكن مشمش من الديب فريزر





وبالهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا



[/
size]
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى