- فرحمشرف عام
- اوسمه :
عدد الرسائل : 1043
تاريخ الميلاد : 12/12/1989
العمر : 34
العمل/الترفيه : طالبه
المزاج : جميييييييييييييييييييييييييييييييييل
تقييم : 62
تاريخ التسجيل : 11/11/2008
طريقة عمل العاشورة
الأربعاء نوفمبر 13, 2013 9:57 pm
المقادير:
1/4 كيلو قمح
لتر لبن
مقدار سكر
مقدار فانيليا 1/4
كوب نشا
التحضير:
1-تنقعي القمح من بليل فى ماء ساخن
والصبح تضعيه على النار يستوى
2-ضيفى ليه كيلو الا ربع لبن
واول ما يبتدى يغلى ضيفى السكر والفانليه
3-وبعد ما يغلى بالسكر ويدوب طبعا
4-تكونى مجهزة النشا ربع كوب ماء3 ملاعق نشا كبار
ودوبيهم وابتدى ضيفى مع التقليب المستمر
عشان النشا مش تكور منك
وبعدها هتشوفى السمك لو يناسبك اوك اطفى
عاوزة يتقل اكتر دوبى ملعقه نشا فى ملعقتين ماء
وضيفيهم مع التقليب المستمر
5-وبعدها تصب فى اكواب او كاسات للتقديم
وتزين بشيكولاته فارمسيل ملونة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى